Mijn stappen voor jou

Weer jij zijn

Een reis van duizend mijlen vangt aan met een enkele stap.

Gratis E-book

Jouw eerste stappen naar herstel

1

Geschreven voor jou. Een gratis E-book, waarin ik schrijf over de 7 belangrijkste stappen voor een eetstoornis vrij leven. Hopelijk kan mijn E-book jou helpen om jouw eerste stappen te zetten naar een leven zonder eetstoornis.

Online training

Leven als de echte jij!

2

Deze 7 weekse online training is een ideale vervolgstap op de eerste tips die ik je in mijn E-book gegeven heb. De veiligheid van thuis achter jouw computer en tevens inzichtelijke oefeningen om weer verder te komen op weg naar de ‘echte’ jij!

Cadeau voor inspiratiedag Via Laura

Eerste kennismaking

Inspiratiedag

2

Tijdens deze workshop zal je mij voor de eerste keer in het echt zien. Leuk! Maar ook spannend. Samen met de rest van de groep maken we een voorzichtig begin met het kijken naar de emoties en het gedrag die jouw eetstoornis in stand houden. Dit is namelijk de echte vijand. Meer inzicht in jezelf dus! Belangrijk.

Gratis Intake

Je wilt echt stappen zetten

3

Je bent echt gemotiveerd om jouw eetstoornis te overwinnen.. Maar hoe? Een gratis intakegesprek biedt ons de kans om elkaar beter te leren kennen. Wat wil jij bereiken? Kan ik bieden wat jij zoekt? Aan het eind van dit gesprek krijg je van mij een advies op maat. Het belangrijkste blijft.. Passen we bij elkaar en willen we verder met elkaar!

plant groeit van klein naar groot
Herstellen van een eetstoornis, het is mogelijk. Ook voor jou!

Via Samen

Naar de kern van jezelf

4

Het beste van twee werelden. Een online training met daaraan gekoppeld individuele coachessies. Geheel op maat. Tijd voor jou en voor jou alleen. Met Via Samen zet jij flinke stappen naar jouw herstel!

Individuele Coachessie

Tijd voor jou, wanneer jij wilt!

5

Tijd en ruimte om aan jezelf te werken op jouw tempo. Met een steun en luisterend oor alleen voor jou. Maar ook een kritische blik om je met jouw eigen pijnen en onzekerheden een spiegel voor te houden. Pijnlijk! Maar wel nodig. Individuele coachessies zijn altijd één op één en kunnen apart afgenomen worden of in combinatie met alle trajecten en trainingen.

Volg je mij al?