Coaching

Hulp voor jou

Individuele coachsessies

Via Laura biedt losse individuele coach sessies. Samen werken wij aan het herstel van jouw eetstoornis. Het inzetten van eigen ervaring houdt het laagdrempelig en biedt hoop en vertrouwen voor jouw herstel.

Lees meer

Inspiratiedag

Via Laura organiseert inspiratiedagen voor iedereen die worstelt met (niet) eten. Deze dag staat in het teken van jou herstel. Het is een fantastische dag waarin de haat-liefde verhouding met eten onder de loep wordt genomen, je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt en je tools krijgt waarmee jij jouw eetstoornis kunt overwinnen. Ben jij er de volgende keer bij?

Lees meer

Online training

Via Laura biedt trainingen aan voor ieder die zijn of haar eetstoornis wilt aanpakken. De door Laura eigen geschreven methodiek ”Via Jou” pakt jouw eetstoornis aan tot in de kern door middel van serieuze oefeningen en een online programma met video’s en audiofragmenten. De methode ”Via Jou” is zowel met 10-weekse coachsessies van Laura als online individueel thuis goed te volgen.

Lees meer

Gastlessen

Via Laura organiseert interactieve gastlessen op scholen. De gastlessen hebben als doel taboe-onderwerpen zoals emoties, pesten, puberteit en eetstoornissen bespreekbaar te maken.

Lees meer
Volg je mij al?