Inspiratiedag

Durf jij de eerste stap te zetten?
Bekijk de data

Je worstelt je door je leven heen. Je valt terug in oude patronen. Je eet te weinig of te veel. Je voelt je onzeker. Je zit niet lekker in je vel. Diep vanbinnen weet je dat je verder wilt, maar je weet niet hoe. Je hebt al zoveel geprobeerd. Deze dag krijg je handvatten om zelf verder te kunnen. Deze dag biedt jou hoop.

Deze dag staat in het teken van werken aan herstel. In het teken van hoop. Hoop dat het ook voor jou beter kan gaan.


 Eten, gewicht of BMI, daar gaat het deze dag niet over.

Wat kun je verwachten?

De inspiratiedag staat in het teken van herstel. Ik bied jou 7 sleutels die teruggaan naar de kern. Naar dat waar het leven écht over gaat. Het gaat niet over gewicht of uiterlijk. Het gaat over leven in plaats van overleven. Je krijgt praktische en concrete tips waarmee jij verdere stappen kunt zetten. De dag is géén trigger voor de eetstoornis. Het is een positieve dag die gaat over het ontwikkelen van zelfliefde en over het hoe loskomen van de eetstoornis.

De 7 sleutels

De 7 sleutels zijn de kerninvulling van de inspiratiedag. Uit de sleutels haal je tips en informatie waar je verder over na kunt denken. Gericht op je eigen situatie. De sleutels geven jou inzicht en motivatie om na deze dag zelf weer verder te gaan. Na deze dag weet je weer hoe je verder kunt. Iedere sleutel geeft verschillende opties die voor jouw eigen situatie van toepassing zijn. Zo ga je naar huis met genoeg ideeën die voor jou persoonlijk geschikt zijn.

Wil jij leren hoe je jezelf kunt bevrijden van jouw eetstoornis?

Kom dan naar de inspiratiedag!


 Mijn kracht als coach ligt in het kweken van vertrouwen. Ik ben er voor je daar waar jij het moeilijk hebt.

Herkenbaar?

 • Je voelt je niet gelukkig: Je zit niet lekker in je vel.
 • Je hebt een haat-liefdeverhouding met eten: (Niet) eten beheerst je leven.
 • Zorgen voor anderen:  Tijd voor jezelf komt als laatste.
 • Negatief denken over jezelf: Eigenlijk is het nooit goed genoeg.
 • Je moet veel van jezelf: Je legt de lat erg hoog.
 • Je wilt graag beter worden, maar weet niet meer hoe.
 • Je houdt je veel bezig met je gewicht en uiterlijk.

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Sleutel 1: Jouw belemmerende overtuigingen
 • Sleutel 2: Succesroutines
 • Sleutel 3: Ont-moeten
 • Sleutel 4: Herstel begint bij jezelf
 • Sleutel 5: Emoties een belangrijke voor herstel
 • Sleutel 6: Volg je Heartset
 • Sleutel 7: Liefde voor jezelf

Kwetsbaarheid

Iets wat enorm waardevol is in mijn inspiratiedag is het stuk ‘kwetsbaarheid’ wat ik als coach laat zien. Ik vertel niet alleen over mijn eigen ervaring, maar vertel ook over de dingen waar ik minder trots op ben. Ik zet een stap buiten mijn comfortzone. Juist omdat ik ervan overtuigd ben dat buiten mijn comfortzone groei ligt. Ik geef hierin echt inspiratie aan jou. Je zult ervaren dat je veel kunt bereiken door met hele kleine stapjes steeds verder vooruit te gaan.

Voor wie?

De inspiratiedag is voor mensen die zich gevangen voelen in de eetstoornis en in herstel zijn. Je wilt graag beter worden, maar weet niet hoe. Daar wil je inspiratie en motivatie bij krijgen.

Ik weet dat er in Nederland veel workshops worden aangeboden met thema’s als ‘in je kracht komen te staan’ en ‘je onzekerheid de baas worden’. De koppeling naar eetstoornissen hierin is uniek. Dit maakt deze dag zo aantrekkelijk om naartoe te komen. Dat je een voorbeeld krijgt van een ervaringsdeskundige, draagt daar alleen maar aan bij.


Deze dag is zeker ook voor de bondgenoten: familieleden, partners of vriend(inn)en. Want ook zij kunnen soms zeker een steuntje in de rug gebruiken.

23

Maart

2019

Nog 1 ticket beschikbaar

Het programma


Vanaf 09:45 uur ben je van harte welkom bij Antiloopstraat 43B, te Breda. We starten om 10:00 uur en eindigen rond 15:30 uur. Jouw investering voor de inspiratiedag is €30,- inclusief btw, koffie, thee, fruit en lesmateriaal. Je gaat naar huis met een flinke dosis positieve energie, nieuwe inzichten en concrete stappen die jij direct kan oppakken.

Ik weet dat een workshopdag intensief kan zijn wanneer je een eetstoornis hebt. Daarom las ik voldoende pauze in gedurende de dag. Er wordt rekening gehouden met ieders energieniveau. Een dag met gelijkgestemden waarin vertrouwen en veiligheid centraal staat.

Ik zet deze stap!

Aanmelden Inspiratiedag


Je kan jezelf inschrijven door een ticket te kopen. Voor vragen kan je contact opnemen via de telefoon +31 (0) 6 52 07 42 25, of via de e-mail info@via-laura.nl, of via mijn contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

[product_page id=”5408″]

Misschien is de inspiratiedag een stap te ver?  Wellicht is een groeigesprek iets voor jou?

Dit vinden de deelnemers

Volg je mij al?