Groeigesprek

Je gaat ervoor!

De eerste stap naar hulp voor je eetstoornis is lastig. Je geeft misschien wel je grootste geheim bloot. Poeh…dat kan best spannend zijn. Dat begrijp ik als ervaringsdeskundige (ex-cliënt). Toch is de eerste stap wel een hele belangrijke. Je denkt er al over na en dat is al heel wat!

‘’Twee stappen vooruit, één stapje terug. En soms, heel soms, een pirouette.

Pak de controle

Zet de eerste stap naar vrijheid. Naar een leven zonder eetstoornis. Een leven zonder schuldgevoelens, eetbuien, overmatig bewegen, braken, calorieën tellen en ga zo maar door. Krijg inzicht in je gedrag, gedachten, gevoelens en patronen in jouw leven. Ontdek welke stappen jij kunt zetten om je vrijheid terug te krijgen en weer te genieten van het leven.

Wat is jouw eerste stap naar herstel?

Vaak heb je zelf al stappen geprobeerd te zetten. Een stap naar een psycholoog, een opname in een kliniek of hulp van een andere behandelaar. En toch lukt het je (nog) niet van je eetstoornis af te komen. Je blijft in dezelfde cirkeltjes ronddraaien, niet wetende waar de deur naar de uitgang is. Via Laura helpt jou oude patronen te doorbreken en de eerste stap te nemen richting herstel.

Een groeigesprek om te kijken of Via Laura bij jou past!

Wat levert het jou op?


V

Jouw verhaal

Het delen van jouw verhaal, zorgen en frustraties. Wat dan ook. Niets is gek. Jouw gevoel mag er zijn. Jij mag er zijn.

I

Inzicht in jezelf

Je krijgt inzicht in je denken, voelen en doen. Je leert jouw belemmerende overtuigingen kennen en doorgronden.

A

Aandacht

Persoonlijke aandacht voor jouw verhaal. Een luisterend oor en begrip van een ervaringsdeskundige voor jou alleen.

Voor wie?

Het groeigesprek is voor ieder die worstelt met een eetprobleem/ eetstoornis. Meiden, jongens, vrouwen en mannen. Of je nu anorexia, boulimia, NAO of een eetbuistoornis hebt. Of je nu weinig of veel eet, kort of langdurig worstelt met een eetstoornis. Je bent bij Via Laura welkom en dat zal je direct voelen wanneer je een stap naar binnen neemt
.

Eerste kennismaking

Groeigesprek plannen


Neem contact op via de telefoon +31 (0) 6 52 07 42 25, via de e-mail info@via-laura.nl of via het onderstaande formulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Locatie

Mijn praktijk of in overleg via Skype of op locatie (+ km-vergoeding)

Kosten

De investering voor deze sessie is €79,50

Duur

Het groeigesprek duurt ongeveer 50 min.

    Kun je door omstandigheden niet naar onze afspraak komen? Meld dit dan minimaal 24 uur voor onze afspraak.

    Is de afmelding binnen 24 uur en zonder geldige reden? Dan ben ik genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen (€30,-).

    Volg je mij al?