Lichaamsgerichte coaching en trauma therapie

Hoi, ik ben Laura

Leuk je te ontmoeten

Wie ben ik?


Ik ben Laura van Kleef (1990), geboren aan de Zeeuwse kust. Inmiddels woon ik al ruim 10 jaar in het fijne Breda met mijn man, zoon Siem en dochter Loïs. Naast ontwikkelingspedagoog ben ik lichaamsgericht traumatheapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Van 2016- 2023 bestonden mijn werkzaamheden uit het begeleiden van mensen met eetstoornissen. Ik heb dit vol liefde en passie gedaan, maar voelde door ontwikkeling al een aantal jaren dat ik ‘anders’ wilde. Ik zie zoveel mensen in de praktijk en mijn omgeving worstelen met zichzelf en het contact met het voelen zijn kwijtgeraakt. Én hierdoor allerlei fysieke klachten krijgen en zelfs ziektes ontstaan.

Nieuwsbrief

Wil jij veerkracht, inspiratie en tips onvangen in jouw mailbox?

Schrijf je in!

Alles volgens het boekje…


Vroeger was ik het brave meisje en deed ik wat er van mij werd verwacht. Na mijn vwo, studeerde ik af als hbo pedagoog en leefde zoals ik dacht dat ‘hoorde’. Netjes volgens het boekje. Ondanks mooie diploma’s op zak en mijn “stoornissen” overwonnen, voelde ik me nog steeds ongelukkig. Hoe kon dat? Ik deed toch wat er van me verwacht werd? Waarom voelde ik me zo onrustig?

Ik ging op zoek naar wie IK was los mijn stoornissen, op zoek naar waar IK blij van werd en wat IK wilde. Een jarenlang proces, waarin ik mezelf stap voor stap ontdekte en verder ontwikkelde. Na een paar keer tegen een burn-out aangezeten te hebben, gaf ik het na jaren eindelijk toe: Het roer moest om!

Therapie


Mensen gaan in therapie als ze klem zitten. Als ze zich geremd voelen, minder levenslustig. Het leven is lijden geworden, zwaar. Je energie gaat zitten in het overeind blijven en je bent veel bezig met je probleem. Dit wijst erop dat er iets niet meer beweegt, niet meer leeft. Via Laura helpt je deze signalen te leren begrijpen en jezelf opnieuw te ontdekken. Om weer echt te gaan leven!

Ik als jouw therapeut


Als therapeut besteed ik veel aandacht aan gevoel en de verbinding met jezelf terugvinden. Een eetstoornis gaat namelijk niet over eten. Dat klinkt gek hè!? Een eetstoornis gaat over veel meer dan dat. Over pijn en schaamte. Over eenzaamheid en controle willen hebben. Over zelfhaat. Het gaat over vastzittende patronen, angst en nog veel meer dan dat.


Ik kijk naar de persoon en het verhaal achter de eetstoornis. Wie is dat en wat wil diegene? Ik ben er voor jou! Niet vanuit een boekje, maar écht kijkend naar wie jij bent, wat jij nodig hebt en wat jouw behoeften zijn. Ik heb een persoonlijke passie om mensen te helpen naar zelfliefde. Om jou te laten ontdekken wie je bent en wat jij wilt, los van de eetstoornis.

Ik geloof dat herstel mogelijk is, mits je de juiste hulp en begeleiding hierbij krijgt.

Daar wil ik jou graag bij helpen.

Volg je mij al?