Lichaamsgerichte coaching en trauma therapie

Hoi, ik ben Laura

Leuk je te ontmoeten

Wat is het fijn om te kunnen zijn wie ik écht ben. Niet meer gevangen zitten in angst, in bedachte regels of in het verleden. Me niet geremd voelen of me anders voordoen dan ik me voel. Zijn wie ik van binnenuit ben. 

Vanuit Verbinding met mezelf, het volgen van mijn Intuïtie en Acceptatie voor wie ik ben in deze wereld.

Daar staat Via Laura voor


Mijn verhaal


Mijn naam is Laura van Kleef, 32 lentes jong en woon in Breda met mijn man en zoon Siem (2). Inmiddels ben ik zwanger van ons 2e kindje. Een wonder zo wil ik het wel noemen. Tussen mijn 13e en 23e stond ik er heel anders voor dan nu. Ik leed aan de eetstoornis anorexia nervosa en was gediagnosticeerd met een angststoornis en depressie.  Mijn levenslust was weg. Iedere dag leefde ik vanuit angst. Het leven voelde als lijden, zwaar. Na ruim 5 jaar mezelf uithongeren, calorieën tellen, compenseren, op de weegschaal staan, soms kotsend boven de wc en overmatig bewegen kon ik niet meer. Mijn lichaam was op. Er moest iets veranderen wilde ik in leven blijven.

Met hulp vanuit de kliniek raakte ik op een gezond gewicht. Pas toen besefte ik dat mijn gewicht niet het probleem was en er veel meer verschuilt zat achter mijn problemen. Vele therapieën, opleidingen en trainingen volgden. Na 10 pittige jaren van vallen, weer opstaan en strijden tegen mezelf, kan ik zeggen dat ik mezelf terug heb gevonden. Mijn spieren die altijd strakgespannen stonden, kunnen weer ontspannen. Het zware gevoel, heeft plaatsgemaakt voor vreugde en lichtheid. Het bange meisje, is geopend in contact met anderen. Dit laatste was nodig om terug mezelf te vinden. Je hebt andere mensen nodig om te helen.

Tijdens de therapieën die ik volgde, ontdekte ik mijn grote passie: mensen helpen de verbinding met zichzelf terug te vinden.

Nieuwsbrief

Wil jij veerkracht, inspiratie en tips onvangen in jouw mailbox?

Schrijf je in!

Therapie


Mensen gaan in therapie als ze klem zitten. Als ze zich geremd voelen, minder levenslustig. Het leven is lijden geworden, zwaar. Je energie gaat zitten in het overeind blijven en je bent veel bezig met je probleem. Dit wijst erop dat er iets niet meer beweegt, niet meer leeft. Via Laura helpt je deze signalen te leren begrijpen en jezelf opnieuw te ontdekken. Om weer echt te gaan leven!

Alles volgens het boekje…


Vroeger was ik het brave meisje en deed ik wat er van mij werd verwacht. Na mijn vwo, studeerde ik af als hbo pedagoog en leefde zoals ik dacht dat ‘hoorde’. Netjes volgens het boekje. Ondanks mooie diploma’s op zak en mijn “stoornissen” overwonnen, voelde ik me nog steeds ongelukkig. Hoe kon dat? Ik deed toch wat er van me verwacht werd? Waarom voelde ik me zo onrustig?

Ik ging op zoek naar wie IK was los mijn stoornissen, op zoek naar waar IK blij van werd en wat IK wilde. Een jarenlang proces, waarin ik mezelf stap voor stap ontdekte en verder ontwikkelde. Na een paar keer tegen een burn-out aangezeten te hebben, gaf ik het na jaren eindelijk toe: Het roer moest om!

Ik als jouw therapeut


Als therapeut besteed ik veel aandacht aan gevoel en de verbinding met jezelf terugvinden. Een eetstoornis gaat namelijk niet over eten. Dat klinkt gek hè!? Een eetstoornis gaat over veel meer dan dat. Over pijn en schaamte. Over eenzaamheid en controle willen hebben. Over zelfhaat. Het gaat over vastzittende patronen, angst en nog veel meer dan dat.


Ik kijk naar de persoon en het verhaal achter de eetstoornis. Wie is dat en wat wil diegene? Ik ben er voor jou! Niet vanuit een boekje, maar écht kijkend naar wie jij bent, wat jij nodig hebt en wat jouw behoeften zijn. Ik heb een persoonlijke passie om mensen te helpen naar zelfliefde. Om jou te laten ontdekken wie je bent en wat jij wilt, los van de eetstoornis.

Ik geloof dat herstel mogelijk is, mits je de juiste hulp en begeleiding hierbij krijgt.

Daar wil ik jou graag bij helpen.

Volg je mij al?