Lichaamsgerichte therapie, massage en online trainingen

Weer jij zijn

Een reis van duizend mijlen vangt aan met een enkele stap.

Lichaamsgerichte traumatherapie


Lichamelijke reacties, zoals onrust, paniek en stress, kunnen vaak luider spreken dan woorden. Lichaamsgerichte traumatherapie biedt een manier om de taal van het lichaam te begrijpen en te helen

Lichaamsgerichte traumatherapie

Lichaamsgerichte traumatherapie richt zich op het herstellen van emotionele en psychologische trauma’s door middel van het verkennen en helen van de lichamelijke reacties en spanningen die zijn ontstaan als gevolg van traumatische ervaringen

Eetstoornissen therapie

Wil jij dieper tot de kern komen van jouw eetstoornis? Via Laura richt zich niet op het eetstuk, maar maakt de vertaalslag naar jouw lichaam.

Eetstoornissen therapie


Als therapeut heb ik in het verleden zelf ervaren hoe het is om een eetstoornis te hebben. Nu bied ik een prachtige mix van traumatherapie, haptonomie én eigen ervaring.

Online trainingen


'De hele dag door honger'

Denk jij 24/7 aan eten? Beheersen gedachten over eten en compenseren jouw leven? Of heb jij de hele dag een hongergevoel, maar durf je er niet naar te luisteren? Dan is deze module voor jou!

'Genieten van eten zonder diëten'

Wil jij ALLES kunnen eten wat je wilt? Zonder ooit nog een dieet te hoeven volgen of op de weegschaal te staan? Het is mogelijk! Hier leer je hoe en wat daarvoor nodig is. Een inspirerende module voor ieder die nooit meer op dieet wilt.

Doorbreek je eetregels

Heb jij allerlei regels rondom (niet) eten, bewegen of op andere manieren compenseren? In deze module leer je al jouw eetregels doorbreken. Let’s break the rules!

'Hooggevoeligheid & eetstoornis'

Hooggevoeligheid en een eetstoornis is een combinatie die heel vaak voorkomt. Hoe blijf je bij jezelf? Hoe maak je van jouw hooggevoeligheid je kracht? Je leert het hier.

'Van rush naar rust'

Kun jij niet stilzitten? Vind je het moeilijk om rust te pakken? Wil jij ook gewoon met een boek op de bank kunnen zitten, zonder schuldgevoel? Dan is dit de module voor jou.

Andere online trainingen eetstoornissen


Leer stap voor stap online. Praktische en inzichtelijke oefeningen om op jouw tempo dichter tot jezelf te komen. Voor mensen die thuis willen werken aan herstel… Veilig en vertrouwd.

Leven als de échte jij!

In 7 weken weer een stap dichter bij de échte jij!

Via Jou

Deepdive in je eetstoornis herstel. Bonus: Inclusief 2 gratis skype sessies.

Via Samen

Het beste van twee werelden. Dit traject is het vertrekpunt naar de kern van jouw eetstoornis!

Volg je mij al?