Haptische massage

Een reis naar verbinding

M eer en meer zie en ervaar ik hoe belangrijk aanraking voor ons als mens is én hoeveel mensen hierin een tekort hebben opgelopen. Soms schreeuwt ons lichaam om zachte aanrakingen en aandacht, maar hebben we dat niet eens door. Heb jij lichamelijke en/of mentale klachten, ben je op zoek naar meer ontspanning of wil je weer de connectie met je eigen lichaam voelen? Dan is haptische massage echt iets voor jou!

Haptische massage biedt meer dan alleen ontspanning, het is een unieke reis naar diepe verbinding met jezelf en anderen


Aanraking


Aanraking gaat veel dieper dan alleen fysiek contact óf praten. Het geeft bevestiging, troost, vermindert stress, bevordert innerlijke rust en zorgt voor meer emotionele verbinding. Aanraking kan zelfs genezing bevorderen. Aanraking is eigenlijk een heel basaal iets, ik zie het als onze eerste levensbehoefte. Haptische massage is een uitnodiging om je lichaam en geest te laten ontspannen. Om meer te zakken in je lichaam en je eigen lijf te gaan bewonen. Het creëert een diepe verbinding die ons op fysiek, emotioneel en zelfs spiritueel niveau kan beïnvloeden.

Haptonomie


Jouw lichaam geeft je de hele dag door signalen. Is iets warm of koud, hard of zacht, het contact met je collega prettig of niet en zit je wel of niet lekker in je vel? Je lijf geeft het allemaal aan. Wanneer je te veel in je hoofd leeft, kan het lastig zijn deze signalen te voelen. Je raakt als het ware het contact met je lichaam kwijt. Haptonomie maakt je bewust van je lichaam, de signalen die je lichaam je geeft en brengt je weer terug in contact met je eigen lijf. Hoe bewuster jij bent van je zelf en hoe meer jij aanwezig bent in je lijf, hoe beter je kunt communiceren en verbinden met anderen.

Wat levert een haptische massage je op?


Diepe ontspanning

Het brengt je naar een staat van diepe ontspanning, waarbij spanningen in je lichaam en mind worden losgelaten.

Lichaams bewustzijn

Het helpt je te begrijpen hoe je lichaam aanvoelt en reageert.
Je leert luisteren naar de belangrijke signalen van je lichaam.

Emotionele ontlading

Door aanraking kunnen opgekropte emoties vrijkomen, waardoor emotionele blokkades kunnen ontladen

Betere slaapkwaliteit

Haptische massage kan de slaapkwaliteit bevorderen door je lichaam en geest voor te bereiden op rust

Kalmerend zenuwstelsel

De zorgvuldige aanraking tijdens de massage kalmeert je zenuwstelsel, wat stress en angst kan verminderen

In elke aanraking ligt een verhaal van troost en vernieuwing, wachtend om door jou ontdekt te worden

Minder in je hoofd, meer in je lijf

Verlang jij naar meer innerlijke rust, ontspanning, beter slapen, minder piekeren? Kortom: meer contact met je eigen lichaam? Dan ben je bij Via Laura aan het juiste adres. Een haptische massage is voor ieder die de verbinding tussen lichaam en geest wil bevorderen. Minder in je hoofd, meer in je lijf.

Deze behandeling werkt therapeutisch, maar ook preventief en is aangepast op jouw persoonlijkheid. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en het bestrijdt stress, vermoeidheid, slaapproblemen en spierspanning.

Tarieven

45 min.: € 55,-

60 min.: € 65,-

75 min.: € 80,-

90 min.: € 95,-

Meer ontspanning, dat is wat ik wil!

Boek een haptische massage


Neem contact op via de telefoon +31 (0) 6 52 07 42 25, via de e-mail info@via-laura.nl of via het onderstaande formulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Kun je door omstandigheden niet naar onze afspraak komen? Meld dit dan minimaal 24 uur voor onze afspraak.

    Is de afmelding binnen 24 uur en zonder geldige reden? Dan ben ik genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen.

    Volg je mij al?