Leven als de échte jij!

7-weekse online training

Voor mensen die thuis willen werken aan herstel….


MEER MOTIVATIE- MEER JIJ – MEER KRACHT

Wat levert het jou op?


V

Volgen van jouw pad

In de online training leer je jouw innerlijke motivatie vinden. Hoe jij jouw eigen pad kunt volgen, los van de mening van anderen.

I

Inzicht in jezelf

In een periode van 7 weken werk je toe naar een leven met meer zelfvertrouwen, zelfcompassie en beter voor jezelf te zorgen.

A

Actie

Je eetstoornis heeft al genoeg van je geëist. Het heeft al genoeg tranen, frustratie en strijd gekost.  In deze training werk jij toe naar herstel van jouw eetstoornis.

Jouw weg vind je op geen enkele landkaart. Jouw weg toont zich in de moed van iedere stap die je zet.

Voor wie?

Voor mensen met de eetstoornis anorexia. Deze online training is voor jou als jij gemotiveerd bent om jouw eetstoornis stap voor stap aan te pakken. De nadruk ligt hierbij op motivatie en doorzettingsvermogen. Deze online training is voor jou als je aan het begin van herstel staat. Ben jij bereid om 7 weken met jezelf aan de slag te gaan om dieper in jezelf te kijken en nieuwe stappen te zetten? Het maken van huiswerk hoort daar ook bij. Juist door te oefenen in de praktijk kun je het geleerde toepassen in jouw leven. Een eetstoornis overwin je niet zomaar, daar zal je iets voor moeten doen.

Is de online training iets voor jou?


JE WILT JEZELF KUNNEN ZIJN

Uit je leven kunnen halen wat erin zit, zonder je de hele tijd druk te maken over eten, bewegen, je lichaam en gewicht. Je wilt gelukkig zijn met jezelf en jezelf accepteren zoals je bent.


JE WILT NIET MEER UITSTELLEN

Je zegt regelmatig ‘vandaag ga ik het anders doen’, maar je valt terug in oude patronen. Je hebt een stok achter de deur nodig die jou helpt gemotiveerd te blijven. De online training biedt tips en tools om door te gaan. Ook als het even tegenzit..


JE ZOEKT NAAR WIE JIJ BENT EN WAT JIJ WILT

Wie jij bent en wat jij leuk vind zijn al in jou aanwezig. Echter ben je dit door je eetstoornis ergens kwijtgeraakt.
Ont-wikkel jouw persoonlijkheid en kom stralend tevoorschijn.

JE WENST HERSTEL VAN JOUW EETSTOORNIS

Je eetstoornis beweegt zich door jouw leven en belemmert je op veel gebieden. De sleutel van herstel ligt in jouzelf. De online training helpt je jouw motivatie te vinden om tegen je eetstoornis te vechten en concrete stappen te zetten richting herstel van jouw eetstoornis.

Wees lief en zacht voor jezelf en vertrouw erop dat het universum lief is voor mensen die moedig zijn. 

Waarom deze online training volgen?


Als er 10 jaar geleden een online training was geweest die mij had geholpen om van mijn eetstoornis af te komen, dan had ik die meteen gekocht. Daar had ik veel geld voor over gehad. Deze online training kan je een heel eind op weg helpen om weer de échte versie van jezelf te worden. Jij, zonder alle maskers die je vaak opzet. Jij met jouw emoties. Deze training is bedoelt om weer motivatie te krijgen en om nieuwe stappen te zetten richting jouw herstel. Een training vol ervaringsverhalen en oefeningen om direct thuis toe te passen.

De voordelen van deze online training


  • Veilig thuis achter jouw computer, laptop of tablet.
  • Iedere week een nieuwe online module, direct in jouw mailbox.
  • Iedere week nieuwe, praktische oefeningen die je direct toe kunt passen in jouw leven.
  • In 7 weken tijd werk je toe naar een leven met meer zelfvertrouwen, zelfcompassie en beter voor jezelf zorgen.
  • Na 7 weken weet jij wat jou helpt in herstel van jouw eetstoornis.
  • Je behoud levenslang toegang tot het online programma.
  • De online training is na bestelling direct te volgen
  • Het programma is geschreven door een ervaringsdeskundige die zelf haar eetstoornis heeft overwonnen.

Jij hebt een keuze!

Een eetstoornis houd je in de greep. Hij onderdrukt je. Hij vertelt je wat je wel en niet mag. Hij houd je 24/7 in de gaten. Hij isoleert je van de buitenwereld. De eetstoornis gaat jouw leven overheersen en stelt hoge eisen aan jou. Vervelend. En het stomme is, het is nooit goed genoeg! Hoe hard je ook je best doet, het kan volgens de eetstoornis altijd een graatje moeilijker, hoger of beter.

Iedere dag die strijd om eten: Hoeveel, wat, wanneer?. Iedere dag bekijken hoe je kunt compenseren. Discussies met je ouders, omgeving of therapeut over wegen, eetlijsten, wel of niet bewegen, wel of niet naar school of werk gaan. Iedere dag een strijd over controle.

Is dit herkenbaar?

Vanaf nu loop je niet meer weg voor jouw eetstoornis. Je zult onder ogen mogen zien dat jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen welzijn, voor jouw geluk en gezondheid. Want alleen jijzelf bent de baas over jouw leven, jij maakt een keuze, niet jouw eetstoornis! Blijf jij je leven lang ongelukkig lijden en geef je je eetstoornis vrij spel? Of ga je vanaf nu alles op alles zetten om te herstellen van jouw eetstoornis en het leven leiden waar je altijd al van hebt gedroomd? De keuze is aan jou!

Deze online training kun je zien als jouw nieuwe startpunt. Deze cursus is met name voor jou geschikt als je aan het begin van herstel staat. Als je herkenning zoekt en praktisch toepasbare tips. De online cursus is voor jou als je nog niet veel therapie hebt gehad. Door de tips en oefeningen uit de modules toe te passen, zul je ontdekken wie jij bent naast de eetstoornis. Het zal je leven makkelijker, leuker, mooier en gelukkiger maken.

[product_page id=”4663″]

Dit vinden de deelnemers

100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Ja, je leest het goed, zo overtuigd ben ik van het online programma. Jouw voorgangers hebben er mooie resultaten mee geboekt. Wanneer deze online training om één of andere reden niks voor jou is, dan mag je mij binnen 7 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Ik wil graag tevreden deelnemers!

Volg je mij al?