Gratis E-book

" De 7 belangrijkste gewoontes voor een leven zonder eetstoornis "

``In één klap van je eetstoornis af?... Was het maar zo makkelijk!``

In dit E-book maak je kennis met 7 belangrijke inzichten en gewoontes die ik beschouw als de belangrijkstegereedschappen om jou op weg te helpen een leven te creëren zonder eetstoornis. Het E-book staat vol met praktische tips, inzichten en houdingen tegenover het leven, die jou helpen op weg naar meer zelfvertrouwen, vrijheid en geluk.

Voor mensen die aan zichzelf willen werken en een steuntje in de rug nodig hebben op weg naar een leven zonder eetstoornis.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Maximaal één keer per week stuur ik jou een e-mail. Lees voor meer informatie mijn privacyverklaring.


Wat vinden de lezers?

”Het E-book gaf mij veel herkenning, waardoor ik me ervan bewust werd dat ik niet de enige ben met al die gedachten. De persoonlijke draai die er aan wordt gegeven maakt dat je door wilt lezen. Het stimuleert en motiveert om eraan te gaan werken. ”

Olivia

Sanne

”Wat me het meest bij is gebleven van het E-book is de herkenning en verschillende fases waaruit een eetstoornis bestaat. Ik besef nu dat ik door mijn eetstoornis mijn lichaam kapot maak. Dat wil ik niet meer. Door het E-book te lezen heb ik een stukje van mijn eetstoornis los kunnen laten.”

Volg je mij al?