Eenmalig aanbod Via Jou

Deze pagina krijg je slechts één keer te zien

Eenmalig aanbod

Boek jij NU de Online Training Via Jou (t.w.v. €275,-)

Dan ontvang je 2 GRATIS coachsessies

10% extra korting op de totale aankoop:

Dit betekent: een Via Jou Pakket voor slechts €247,50 

Ik zet deze stap!

Ik ga de 15-weekse online training volgen


Koop het Via-jou pakket met korting.

Deze kortingscode krijg je slechts eenmaal te zien! Na 24 uur is deze niet meer te gebruiken!

JEBENTEENKANJER

Gebruik de kortingscode in de winkelmand en pak deze eenmalige unieke kans. 

Via Jou

Inclusief 2 gratis begeleidingsmomenten via Skype
(à 60 minuten per sessie)

Wat is de reden dat jouw eetstoornis er nog is…?


De nummer 1- reden waarom mensen iets willen, maar het niet lukt, is omdat er ergens een blokkade zit. Die blokkade is voor iedereen verschillend.

Misschien twijfel je veel en blijf je hangen in vastzittende patronen.
Misschien wil je wel, maar lijkt de eetstoornis nog te veilig voor jou.

En dan de controle, zeker ook een flinke blokkade voor velen.

Hulp zoeken dan? Bij wie? En hoeveel gaat dat wel niet kosten?

En wat als het me niet lukt?

Ik ben zo bang om los te laten, ik ben ook gewoon niet goed genoeg, mijn….

Genoeg redenen om te blijven waar je nu bent, of wil je echt vooruit?

Herstellen van je eetstoornis

Voor velen is het een combinatie van angst, schaamte en schijncontrole. 

Maar voor de meesten is het omdat er een stemmetje in hun hoofd zegt dat het beter is om te blijven waar je bent, dat is veiliger.

Dus is de grote vraag, wil je blijven doen zoals je altijd deed of kies je nu voor herstel van jouw eetstoornis?


Voor mij persoonlijk, was die vraag in 2010 snel beantwoord. Ik was helemaal klaar met mijn eetstoornis. Ik was lichamelijk en psychisch volledig op. Ik kon niet meer. Ik was uitgeblust. Ik besloot dat het anders moest. Ik had ook weinig keus. Mijn leven stond op het spel. Ik ging in therapie. Na een jaar werd ik daar uitbehandeld verklaard. Natuurlijk was mijn eetstoornis toen niet weg. Het draaide immers niet om mijn gewicht. Het probleem zat diep in mij geworteld.


Ik ging diep. Heel diep. Diep naar waar de eetstoornis vandaan kwam. Naar de kern van wie ik was los van mijn eetstoornis. Al mijn maskers moesten af. Ik herontdekte wie ik was en wie ik wilde zijn. Jarenlang deed ik erover om te staan waar ik nu sta. In mijn eetstoornisperiode had ik nog nooit van een ervaringsdeskundige gehoord. Die term was toen nog niet zo bekend. Ik moest het doen met de hulpverleners uit de reguliere zorg. Toch zocht ik verder.

Toen ik ontdekte dat je kon herstellen door naar de kern te gaan, wist ik: hier wil ik iets mee!

Op een dag besloot ik om een behandelmethode te gaan schrijven. Een werkboek met oefeningen, diepergaande naar de kern van de eetstoornis. Over wie jij bent, wat jouw doelen in het leven zijn, over emoties, jouw lichaamsbeeld, over jouw overtuigingen. De behandelmethode sloeg aan en nog steeds help ik met behulp van deze methode mensen op weg naar een eetstoornis vrij leven. Het is de methode Via Samen, bestaande uit 10 live- of skype coachsessies, het werkboek en een online gedeelte. 

Maar ik voelde dat ik meer mensen wilde helpen. Ook mensen die het Via Samen traject te intensief vinden om welke reden dan ook. Ik besefte dat ik het programma ook helemaal online wilde geven. Wat denk je?

Tadaaaa…hij is klaar. Uit mijn comfortzone maakte ik het online programma ‘Via Jou’. Een online programma vol met oefeningen, persoonlijke ervaringsverhalen, video’s en audiofragmenten.

Het online programma ‘Via Jou’ laat niets over van jouw angsten en onzekerheden. Ik garandeer jou dat je stappen gaat zetten richting herstel én meer tot de kern van jouw eetprobleem komt. 

Waarom werkt dit online programma zo goed en garandeer ik dat je stappen gaat zetten?


Via Jou werkt zo goed omdat je hiermee een stok achter de deur creëert. Immers, je hebt een online training gekocht inclusief een werkboek met oefeningen, ervaringsverhalen én ondersteunende filmpjes- en audiofragmenten (door mij ingesproken). Per week krijg je toegang tot een nieuwe module. Daar wil je mee verder, toch? Het 15-weekse programma biedt een gemakkelijke manier om hulp te ontvangen. Veilig vanaf jouw computer kun je werken aan jouw herstel. Lekker laagdrempelig en zeer effectief. Via Jou gaat jou helpen om jouw eetstoornis ook te overwinnen!

Wat levert Via Jou je op?


Thuis stap voor stap werken aan jouw herstel.

Zelfliefde

Je ontdekt de persoon wie jij bent achter de eetstoornis en leert van deze persoon te gaan houden.

Verandering

Je krijgt inzicht in de diepere lagen van de eetstoornis. Je leert jouw vicieuze cirkel met oude ingesleten patronen te doorbreken.

Acceptatie

Je krijgt inzicht in wie jij bent en waar jij naartoe wilt. Je leert jezelf accepteren zoals je bent. Met jouw kwaliteiten en beperkingen.

Verbinding

Je leert verbinding maken tussen je hart en je hoofd. Gevoel en verstand worden meer één. Ook leer je met welke mensen jij je wilt omringen.

Voor wie?


Via Jou is voor ieder die thuis wil werken aan herstel van de eetstoornis.  Zonder verdere coaching daarbij. Bijvoorbeeld omdat je al hulp hebt van een andere therapeut of omdat live sessies te intensief voor je zijn. Veilig thuis achter jouw computer verdiep je je in teksten en oefeningen die jou een spiegel voor houden en je stap voor stap verder helpen de eetstoornis te verslaan.

Voor mensen die vooruit willen

Deze training is bedoelt voor jou als je nieuwe stappen wilt zetten richting herstel

Vragen

Met al je vragen kun je terecht bij Via Laura. Ik sta voor jou klaar wanneer jij me nodig hebt.

Duur

De online training duurt 15 weken. Per week ontvang jij een nieuwe module in jouw mailbox.

Alles online, bij jouw thuis

Online programma met toegang tot video-en audiofragmenten

Kosten

De investering voor dit online-pakket is € 247,50,- incl. BTW.

Online werkboek

Het werkboek gaat naar de kern van de eetstoornis. Met thema’s als zelfbeeld, emoties, je omgeving, doelen stellen en nog veel meer…

Gebruik de kortingscode JEBENTEENKANJER in de winkelmand en pak deze eenmalige unieke kans. 

100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Ja, je leest het goed, zo overtuigd ben ik van het online programma. Jouw voorgangers hebben er mooie resultaten mee geboekt. Wanneer deze online training om één of andere reden niks voor jou is, dan mag je mij binnen 7 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Ik wil graag tevreden deelnemers!

Volg je mij al?