Heb ik een eetstoornis?

Heb ik een eetstoornis?

150 150 Laura van Kleef

Heb ik een eetstoornis?

Je vraagt je af of je een eetstoornis hebt. Dat is voor mij vanaf hier lastig te bepalen… Maar:

Je bent waarschijnlijk niet voor niets op deze pagina terechtgekomen. Ergens diep vanbinnen voel je dat het niet goed met je gaat. Je voelt dat jij anders omgaat met eten dan anderen. Misschien sjoemel je met eten, sla je maaltijden over en denk je veel aan eten. De lijn tussen en eten en jou staat strak gespannen. Dit verandert niet zomaar. Als je een eetprobleem of eetstoornis hebt zit dit vaak diep geworteld en daar heb je hulp bij nodig. Wil jij meer duidelijkheid over jouw gedrag rondom eten en gewicht? Kom dan eens langs voor een groeigesprek of neem contact met me op per e-mail.

Afvallen: het is geen antwoord op je problemen. Vermoed jij bij jezelf of iemand anders dat je Anorexia, Boulimia of een andere eetstoornis hebt, trek dan aan de bel. Ga voor een officiële diagnose naar je huisarts.

Er zijn veiligere, fijnere en betere manieren om je gelukkig te voelen. Een eetstoornis is geen antwoord voor jouw problemen. Het is een gevaarlijke stoornis. Zoek hulp.

Een leven zonder eetstoornis is ook voor jou mogelijk!

Misschien vind je het interessant om mijn verhaal over mijn anorexia periode te lezen? Hier lees je meer over mij.

Leave a Reply

Volg je mij al?